Pages

10 Ağustos 2010 Salı

Etkili sevişme teknikleri (cinsel ilişki pozisyonları)

Yaşamın devamı için bir zorunluluk olan cinsellik haz veren yönü ile de insanoğlunun vazgeçilmezleri arasında ilk sıralarda geliyor. Uzun yıllar ihtiyaçlara göre cinsel ilişki üzerine geliştirilen teknik ve taktikler her şart ve ortamda cinsel ilişkiden zevk almayı olanaklı hale getiriyor. İşte etkili ve güçlü sevişme teknikleri…

Kama Sutra erkeğin penisini vajinada çok farklı biçimlerde hareket ettirebileceğini ayrıntılı olarak tanımlamıştır. Kısa gidip gelen dalgalara Chatakavilasa (Serçenin Uçuşu); derin ve dairesel hareketlere Smarachakra (Aşk Tekerleği) denir. Aşk tekerleği sırasında erkeğin sağa sola, yukarı aşağı hareket etmesini sağlamalısınız; bu sırada siz de kalçanızla ters yönde onun ritmiyle hareketler yaparak ikinizi de doruklara çıkarabilirsiniz.

Utphallaka (Misyoner pozisyonu)

En sıradan ve en eski pozisyondur. İçten geldiği gibi yapılır. Erkekler genellikle kendilerini çok uzun süre tutamazlar. Tip kitaplarında belirtilen normal süre ’5 dakikadır’. Bazı dinler de zaten daha fazlasına pek müsaade etmez. Aslında bu biçimde ilişkinin saatlerce sürdürülebileceği pek çok kişi tarafından bir ‘tevatür’ olarak nitelenir, hâlbuki kadın deneyimliyse bu mümkündür. Kadınların bir misyoner gibi gözlerini kapatıp ‘görevlerini yapabilecekleri’ en ideal pozisyondur. Misyoner pozisyonu feministler tarafından pek sevilmez.

Açan çiçek pozisyonu

Yeni başlayanlar için iyi bir pozisyondur, kadın arka üstü yatar, bacaklarını açar. Belin altına yastık konulması erkeğin cinsel organının (yoni’nin) daha derinlere gidebilmesini sağlar. Ön oyunlardan sonra denenebilecek ilk birleşme sekli olabilir. Vücudun üst tarafındaki her yana dokunmayı ve erkeğin derinlemesine içinize girmesini sağlar. Hâkimiyet erkekte gibi görünse de gerek elinizi erkeğin beline yerleştirerek, gerekse kalça hareketlerinizle erkeğin hareketini kontrol altına alabilirsiniz.

Hint kültüründe Kundalini enerjisi olarak bilinen kuyruk sokumunda yerleşmiş olan yılanı bu pozisyonda uyandırıp, erkeğin cinsel enerjisini kontrol altına alabilirsiniz. Bunun için erkeğin kuyruk sokumunun bitiminden iki-üç parmak ötedeki ereksi yonun refleks merkezinin üzerini önce dairesel hareketlerle yavaş yavaş uyarmalısınız, sonra bu noktaya bas parmağınızla ani basınçlar uygulamalısınız. Kundalini’yi uyandırmak biraz vaktinizi alabilir. Misyoner pozisyonundan sonra geçilebilecek 4 şekil mevcuttur.

Vijrimbhitaka (Derin esneme pozisyonu)

Misyoner pozisyonundan sonra geçebileceğiniz bu pozisyonda kadın bacaklarını yukarıya kaldırır, gerekirse elleriyle bacaklarına destek verir. Yoni’nin daha fazla ve daha güçlü içinize girmesini sağlar. Erkeklik organı (Lingam) yavaş ve derin hareketlerle cinsel organınızın (Yoni) içine süzülmelidir. Özellikle Lingam’in başı üç kez Yoni’nin kısa kısa içine girip çıktıktan sonra, derinlemesine içeriye kaymalıdır. Bu sırada Lingam’in etrafındaki kasları sıkmanız her ikinize de ayrı birer zevk verecektir.

Bhugnaka (Yükseliş pozisyonu)

Bacaklarınızı havaya kaldırıp, iyice sımsıkı birbirine yapıştırın, dizleriniz onun omuzları hizasında olabilir. Bu pozisyonda hem Yoni (vajina) kaslarınızı kasıp, hem de bacaklarınızı birbirine doğru yaklaştırırsanız, Lingam’i (erkeklik organı) içinize hapsedip, iyice cinsel ilişkinin kontrolünü elinize geçirebilirsiniz.

Piditaka (Sıkıştırma pozisyonu)

Yukarı kaldırmış olduğunuz bacaklarınızı çaprazlarsanız penise uyguladığınız basıncı arttırabilirsiniz. Bu sırada vajina kaslarını kısa kısa sıkmalı ve esinizin orgazma yaklaşmasına yakın bu sıkıştırmayı kesmelisiniz.

Samputa (Kutu pozisyonu)

Piditaka’dan sonra bacaklarınızı aşağıya doğru açmalı ve onun bacakları dışarıda kalacak biçimde, içeri doğru bacaklarınızı çekip Lingam’ı tekrar hapsetmelisiniz. Bu durumda esinizin Lingam’i içinizde ve bacakları da sizin bacaklarınızın iki yanındadır. Bu sırada vajinal kaslarınızı aniden sıkıp, 10′a kadar sayıp gevşetmelisiniz, bunu defalarca tekrarlamak hem sizin ard arda orgazm olmanızı, hem de erkeğin orgazmı üstünde tam bir hâkimiyet kurmanızı sağlayacaktır. Erkeğin boşalmasını önlemek için bazen de kutunun kapağını açmayı unutmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder