Pages

11 Ağustos 2010 Çarşamba

Jigolo Arayan Bayan İlanları

Jigolo nedir
Jigololuk tamamıyla seks değildir.Parti arkadaşlığı,doğum günü arkadaşlığı,tatil arkadaşlığı,dertleşmek için arkadaşlık hepsini kapsar.Çoğu insan sadece sohbet etmek ve arkadaşlık kurmak için jigolo talep eder.

Gizlilik
Tüm sohbet,görüş ve iletişimler gizlilik ve güvenilirlik prensibine uygundur.
Jigolo arayan bayan ilanları

Sitemiz üzerinden jigololar ve jigolo arayan bayanlar iletişim kurabilirler.Jigolo arayan bayanlara bütün jigoloların adresleri,resimleri ve telefonları mail ile gönderilecektir.Jigolo arayan,yada kendini yalnız hissedipte sohbet edecek bir arkadaş arayan bayanların bize mail yoluyla ulaşması yada bu konuya yorum yapması yeterli olacaktır.
Sitemizde binlerce jigolo arayan bayan kayıtlıdır.Her yaştan ve her ilden bayanlar burada kendilerine göre arkadaş ve jigolo bulmaktadırlar.

Jigolo olmak istiyorum
Jigolo olmak isteyenler bizimle iletişime geçerek,boylarını,kilolarını,yaşlarını,yaşadıkları şehir bilgilerini ve ulaşabileceğimiz msn yada telefon numaralarını bırakmaları önemle rica olunur.Biz jigolo hizmeti vermiyoruz fakat jigolo arayan bayanların jigololuk işiyle ilgilenen kişilerle sitemiz üzerinden görüşmesine yardımcı oluyoruz.Bir çok mail aldık ve almayada devam ediyoruz.



Jigolo arıyorum

Jigolo arayan ve ihtiyaç duyan tüm bayanların yaşları,ihtiyaç ve talepleri ne olursa olsun bize mail yoluyla ulaşabilmektedirler.
Bize bir mail atarak yaşınız, kilonuz, boyunuz, yaşadığınız şehir ve aradığınız jigolonun hangi tür özelliklere sahip olacağını bildirmeniz yeterlidir.

12 yorum:

  1. afyondanarıyorum

    YanıtlaSil
  2. jigolo eraycan 05373532856 bayanlar bekliyorum

    YanıtlaSil
  3. Güvenlik sebebiyle ilk görüşme kamuya açık bir yerde gerçekleştirilir. çiftler,gaylar, evli olan bayanlar,travestiler aramasınlar. sadece yalnızlığını, bir anlık arzusunu tatmin etmek isteyen saygılı sınırını bilen kibar hanımlar arasın... jigololuk demek seks köleliği demek değildir... kendilerini hayvanca duygulara adamış basit kişiliksiz karaktersiz insanları kınıyorum ve kimsede benim tarafımdan hayvanca becerilmek istemesin. çünkü ben bunu yapamam... Kadınlar çok özeldir, ama kadın görünümlü kadınlıktan çıkmış ruhlar vardır. bu ruhların aksıne kalbi temiz insanlarla görüşmek istiyorum... Görüşmeden önce birbirimizi tanıyalım. ister e-posta ister mesaj ister telofnda... Alo ben geldım şurda buluşalım diye bir olay yok. kimse böyle birşey teklif etmesin. görüşme kesinlikle otellerde gerçekleştirilecektir. 05063795603 PERTEV...

    YanıtlaSil
  4. slm bayanlar ben tecrübeli jigoloyum doyumsuzca ve çılgınca sexs yapmak isteyen bayan bekliyorum arayın görüşelim tel 0539 233 57 11

    YanıtlaSil
  5. selamlar.jigolo arayan bayanlar genç enerji dolu sempatik bir jigolo sizleri bekliyor 05395038259

    YanıtlaSil
  6. Merhba bayanlar sober mugla fethiye. Yasar 33. Com konnuskonusmayi sevmeynbiryim. Te 05339696174. Staying herturlu arzunuzu. Yernegetireyim

    YanıtlaSil
  7. selam bayanlar vedat 31y 180b 85k yesilgözlü tekirdağ lıyım gemiciyim jigolo arayan kaçamak yapmak isteyen ateşli bayanlar 5417662486

    YanıtlaSil
  8. ArYin bayanlar jigolonuz ozgur 05301102808

    YanıtlaSil
  9. 21 yasinda uni. Ogrencisiyim .yakisikliyim ilgilenen bayanlar h.tuna25@gmail.com dan ulasabilir

    YanıtlaSil
  10. slm bayanlar ben bende jigolonuz olmak istiyorum uşakta yaşıyorum arayın size kendimi anlatayım 531 560 05 97

    YanıtlaSil
  11. slm bayanlar ben bende jigolonuz olmak istiyorum uşakta yaşıyorum arayın size kendimi anlatayım 531 560 05 97

    YanıtlaSil
  12. slm bayanlarçılgınca sex yapmakistermisiniz.hayatın tadını beraber çıkaralım arayın05422422185

    YanıtlaSil