Pages

18 Haziran 2012 Pazartesi

Kızlık Zarı Dikimi

haydar bey merhaba?
ben 17 yasımın verdıgı bır cahıllıkle aşık oldugum ınsanla beraber oldum 5 sene once?
ona olan guvenıme karsılık o benden ayrılmadan akrabasıyla nişanlandı.ve bunu ondan bıle duyamadım.yasadıgım bu olaydan sonra ıntıhara bıle kalkıstım.ılıskıye gırdıgımız anda hıc kan gormedım ama erkek arkadasım eve gıttıkten sonra benı arayıp camasırında bır damla kan oldugunu soyledı.o gunden berı cesaretımı toplayıp bır turlu doktora gıdemedım.bırı duyar gorur ogrenır dıye korktum?yasadıgım bu travma benı mahvettı.hala her gece lanet edıyorum yaptıgım hata ıcın.sımdı bı baskasıyla sozluyum ve sırf bu belırsızlık yuzunden ondan ayrılmayı bıle dusunuyorum.ona ıhanet edıyomus gıbı hıssedıyorum kendımı.lutfen bana yardım edın? kızlıgımın bozulup bozulmadıgını kendım anlayabılırmıyım,yada doktora gıdersem bunu daha sonradan bırının ogrenme ıhtımalı olur mu ?
sımdıden cok tesekkur ederım
saygılarımla

2 yorum:

  1. Almanyadan İthal Yapay Kızlık Zarı ile kizlik zari dikimi. - Kizlik Zari dikimi Ücreti ve Fiyatı ne kadar ve Kızlık Zarı Dikimi Nasıl Yapılır hakkinda bilmek istedikleriniz.

    YanıtlaSil
  2. Almanyadan İthal Yapay Kızlık Zarı ile kizlik zari dikimi. - Türkiye`de Sağlıklı ,güvenli kadın doğumla ilgili tüm konulariniz icin kadinsaglikestetik.com ziyaret edebilirsiniz

    YanıtlaSil