Pages

10 Ağustos 2010 Salı

Kadın Kadına İlişki Video İzle

Merhaba arkadaşlar.Bugunkü makalemde sizlere kadın kadına ilişkiyi anlatacağım.Makalemde yer vereceğim konular tamamen araştırılmış konular olup tek tek üzerinde uğraşılmıştır.

Kadın Kadına Sohbet
Kadın kadına yapılan sohbetlerde seviye çok önemlidir.Seviye derken konuşmalarımızda kullandığımız kelimeler argo olmamalı.Nedenmi?Çünkü kadın bir çiçektir.Kadına argo yakışmaz.Bayanlar arasında sohbet ederken dinen bir mahsur yoktur.Ayrıca kadınlarında birbirlerine vucutlarını göstermeleri dinen haram değildir.

Kadın Aklı Erkek Aklı
Kadın ile erkek aklı arasında benzerlik bulunmaktadır.Ama hiçbir zaman eşit değildir.Nedenmi çünkü Allahüteala insanı bir bayan ve bir erkekten yarattı.Yani birbirlerini her ortamda tamalasınlar diye.

Kadın Kahramanlar
Kadın kahramalarımızdan Kara Fatma lakaplı Yozgatlı o güzel insan Kurtuluş savaşı sırasında nice gönüllere su serpmiş.Nice illerin kurtulmasında yardımlarını esirgememmiştir.

Kadın Kavgaları Videoları
Kadın kavgalarında bu hafta yaşanan bir olayı anlatmak istiyorum.Bizim mahallede yaşanan bir olay iki kadın saç baş kavga ediyor.Kavga edenlerin dialogları bu şekilde.

_Lan kocana söle akşam bize gelsin kocan teneke yapmaktan bıkmıştır.

_Hadi ordan kokoş

Şimdi sonuç olarak sadede geliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder